Over ons

Wie zijn wij?

Sleutelstad Assuradeuren is opgericht als volmachtbedrijf van diverse gerenommeerde verzekeraars. Dit zusterbedrijf van Teeuwen Verzekeringen werd opgericht op 01 januari 2015 door Hein Teeuwen en Wesley Bakvis, de huidige vennoten van Teeuwen Verzekeringen.

Wat is een volmachtbedrijf?

Een volmachtbedrijf is een professionele financieel dienstverlener die de bevoegdheid ('volmacht') heeft om voor meerdere verzekeraars rechtstreeks op te treden. Een volmachtbedrijf doet bijna alles wat een verzekeraar zelf ook doet: polissen opmaken, wijzigingen in uw verzekeringen administreren en schades vaststellen en uitkeren.

Een volmachtbedrijf draagt geen financiële risico's. Dat is wettelijk zo geregeld. Een volmachtbedrijf heeft een eigen vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Meer informatie over deze samenwerking met maatschappijen kunt u lezen in onze volmachtbrochure.

Reactietermijnen

Uw schriftelijke correspondentie beantwoorden wij binnen 14 werkdagen na ontvangst.
Dit geldt voor:

  • Het beantwoorden van uw vragen over bestaande en nieuwe verzekeringen;
  • Het accepteren van nieuwe verzekering;
  • Het wijzigen en opzeggen van bestaande verzekeringen;
  • Het verstrekken van verzekeringstechnische opgaven en documenten;
  • Klachtenbehandeling.

Indien wij door omstandigheden niet aan deze termijn kunnen voldoen, zullen wij u hier schriftelijk van op de hoogte stellen.

Klachtenprocedure

Natuurlijk zullen wij er altijd alles aan doen u tot volle tevredenheid van dienst te zijn. Het is echter nooit helemaal uit te sluiten dat er ergens fouten worden gemaakt. In dat geval horen wij dat graag, zodat wij kunnen proberen samen met u tot een oplossing te komen. Indien u ontevreden bent over onze dienstverlening en uw klacht wordt naar uw inzicht niet afdoende behandeld, dan kunt u uw klacht voorleggen aan:

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)
Aansluitnummer: 300.015652
Postbus 93560 
2509 AN Den Haag
(070) 333 89 99

 

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.